27 april 2021, Arnhem – Nooit Meer Kabinet Rutte

27 april 2021, Arnhem – Nooit Meer Kabinet Rutte

Dinsdag 27 april 2021, Koningsdag anders dan andere jaren. Dit keer was ons team in Arnhem, verslag doen van een mooie vreedzame demo op de Markt waar zo’n 2000-2500 vrijheidstrijders aanwezig waren. Er was veel politie maar in faciliterende functie tot zeker 16uur bleef het vreedzaam. Daarna gingen de meeste mensen net als ons team weer terug naar huis. ‘Geslaagde dag’ dacht ons team. Helaas vernamen wij dat het op andere plekken minder vreedzaam was verlopen.

___

De Onafhankelijke Pers Nederland is een organisatie van 20 vrijwilligers. Als persbureau is ons doel om eerlijke journalistiek te bedrijven door beide kanten van het nieuws te laten zien. Wij doen dit door het maken van het OPN Journaal, OPNheid van Zaken, OPiNie video’s, verschillende interviews en onze krant het OPN Nieuws welke door heel Nederland verspreid wordt.

Ons doel is om eerlijk, open en bewust nieuws te brengen zodat mensen zelf kunnen bepalen wat hun waarheid is door kritische vragen te stellen. OPN is neutraal en bewaakt zijn onafhankelijkheid door niet met adverteerders of investeerders te werken. Hierdoor kunnen wij alleen donaties, of giften ontvangen en verkopen wij een abonnement op onze krant. Wij kunnen uw steun dus goed gebruiken! Kijk op onze website voor meer informatie: www.onafhankelijkepersnederland.nl

Steun ons en Doneer: www.onafhankelijkepersnederland.nl/donaties
óf
Abonneer op onze krant: www.onafhankelijkepersnederland.nl/abonneren

Onze video’s staan ook op BitChute: www.bitchute.com/channel/3BNc3wYYDGHP

Facebook: www.facebook.com/onafhankelijkepersnederland

Instagram: www.instagram.com/onafhankelijkepersnederland

Twitter: www.twitter.com/OPN_nl

LinkedIn: www.linkedin.com/company/54115838