Kijk eens naar een thermostaat app


De honeywell evohome app is een slim thermostaatsysteem dat je via een app op je smartphone of tablet kunt bedienen. Met de evohome app kun je de temperatuur in je huis of bedrijf op afstand regelen en je energieverbruik in de gaten houden. De app is beschikbaar voor iOS en Android en is te downloaden via de App Store of Google Play Store.

Met de evohome app kun je de temperatuur in iedere ruimte afzonderlijk instellen, zodat je altijd het juiste comfortniveau hebt. Je kunt ook tijdschema’s instellen om de verwarming automatisch aan of uit te zetten op bepaalde tijdstippen. Daarnaast biedt de app ook de mogelijkheid om de verwarming te bedienen met spraakcommando’s via bijvoorbeeld Google Assistant of Amazon Alexa.

Honeywell evohome is een slimme oplossing om je verwarming en warmwater te regelen en energie te besparen. De app is gemakkelijk te gebruiken en biedt veel flexibiliteit en comfort.

De nieuwe Inventum Q-line boiler

De Inventum Q-line boiler is een elektrische boiler die gebruikmaakt van een warmtepomp om warm water te produceren. De boiler is ontworpen om energiezuinig te werken en geschikt te zijn voor gebruik in huishoudens en kleine bedrijven.

De Inventum Q-line boiler heeft een compact formaat en is eenvoudig te installeren. Het apparaat is voorzien van een LCD-scherm waarop de temperatuur en het verbruik van de boiler te zien zijn. De boiler is te bedienen via een bedieningspaneel op het apparaat of via een app op je smartphone of tablet.

De Inventum Q-line boiler is een milieuvriendelijke en energiezuinige oplossing voor het produceren van warm water. Het apparaat is een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een duurzame en efficiënte manier om warm water te verkrijgen.

Uitleg over elektra

Elektra is het Griekse woord voor elektriciteit. Het betekent letterlijk “uit de amber”, omdat elektriciteit vroeger werd gegenereerd door de wrijving van amber tegen een ander materiaal. Elektriciteit is een vorm van energie die voortkomt uit elektronen, kleine deeltjes die voorkomen in alle materialen.

Elektriciteit wordt gebruikt voor talloze doeleinden, van het verlichten van huizen en gebouwen tot het aandrijven van elektrische apparaten en voertuigen. Elektriciteit wordt opgewekt in elektriciteitscentrales, die stroom genereren door middel van verschillende processen, zoals het verbranden van brandstoffen, het gebruik van kernenergie of het omzetten van zonne-energie in elektriciteit. Elektriciteit wordt vervolgens via kabels naar huizen en gebouwen getransporteerd en wordt gebruikt om apparaten te laten werken.https://www.ikklusbewust.nl/kijk-eens-naar-een-thermostaat-app/