Op zoek naar de juiste raamdecoratie? Wij geven de beste tips!


Raamdecoratie is in vele varianten te koop. Afhankelijk van de ruimte waarvoor je raamdecoratie zoekt en welke sfeer je ermee wilt creëren, kies je materiaal en kleuren uit die daarbij passen. Voor de woonkamer kun je bijvoorbeeld denken aan mooie overgordijnen. Eénmaal gesloten houd je de warmte binnen en heb je zeer veel privacy. Gordijnen hebben een isolerende werking waardoor je op de energierekening kunt besparen. Bij gordijnen kun je denken aan rolgordijnen, plisségordijnen of duetten. De dubbele stof met luchtkamers houdt de kou buiten en de warmte binnen. Maar niet alleen zijn ze zeer functioneel, ze zien er ook nog eens prachtig uit. Te verkrijgen in verschillende stoffen en kleuren, passend bij het interieur.

Slaapkamer inrichten

Waren in vroeger tijden jaloezieën lelijk en kil, tegenwoordig is dat wel anders. Neem nu de slaapkamer. Een prima plek voor jaloezieën. De trend van dit moment zijn houten, horizontale jaloezieën in de slaapvertrekken. ’s Nachts kunnen ze de ruimte goed verduisteren en overdag bepaal je zelf de lichtinval. Vind je het prettig om met het raam open te slapen en wil je de nachtelijke bries ook voelen? Dan draai je de jaloezieën een klein beetje open. Houten jaloezieën zijn in diverse kleuren en prints verkrijgbaar. Ook shutters worden veelvuldig gebruikt als raamdecoratie in een slaapkamer. Dit zijn houten binnenluiken die men vaak tegenkomt in warme, zuid Europese landen. Niet zo verwonderlijk want ze houden een ruimte lekker koel.

Raamdecoratie kopen

Natuurlijk is het aanbod raamdecoratie nog veel groter dan hier is besproken. Wil je nu echt gedegen advies wat het beste bij jou past? Stap dan eens bij Van Kooten in Veenendaal binnen. Ze zijn gespecialiseerd in alles wat met woninginrichting te maken heeft en hebben een uitgebreid assortiment, passend bij iedere stijl en interieursmaak. Onder het genot van een kop koffie of thee word je van gedegen advies voorzien door één van de kundige medewerkers. Indien gewenst komen ze ook vrijblijvend bij je thuis om te bekijken welke raamdecoratie de beste optie is. Eenmaal een keuze gemaakt wordt alles opgemeten en, indien gewenst, op maat gemaakt. Kwaliteit, klantvriendelijkheid en betaalbare prijzen: dat is waar het bij Van Kooten om draait.https://www.asconbouw.nl/op-zoek-naar-de-juiste-raamdecoratie-wij-geven-de-beste-tips/