TERUGKIJKEN: Q&A over mislukte verkenning met Vullings en Van der Wulp

TERUGKIJKEN: Q&A over mislukte verkenning met Vullings en Van der Wulp

Haagse duiders en deskundigen spreken na het 13 uur durende debat gisteren en vannacht van een “volstrekt unieke” politieke situatie. En die werd veroorzaakt door ‘verkenners’, een functie die op papier niet eens bestaat.

Stel jouw vragen over de mislukte verkenning en over hoe het nu verder moet met de kabinetsformatie aan Xander van der Wulp (NOS) en Joost Vullings (EenVandaag) van politieke podcast De Stemming.

#Q&A #XandervanderWulp #JoostVullings #DeStemming

Meer video’s? Abonneer je op ons kanaal! https://www.youtube.com/nos

—————————————————————————————————————

De NOS is de grootste nieuwsorganisatie van Nederland. Hier vind je iedere twee weken op donderdag een video waarin Winfried Baijens Achter de headlines gaat en in de verhalen duikt van mensen die voorbijflitsen in het nieuws. Je vindt hier ook de Bevrijdingsjournaals waarin we je laten zien wat er 75 jaar geleden gebeurde met de techniek van nu. En via onze livestreams brengen we je op de hoogte van grote nieuwsgebeurtenissen .

Vind je onze video’s leuk? Abonneer je dan op ons kanaal: https://www.youtube.com/nos

► VRAGEN/TIPS/IDEEËN? We horen graag wat jij van onze video’s vindt, laat je horen in de comments! Of mail ons: [email protected]

► OVER NOS: Wij zijn als publieke omroep verantwoordelijk voor een brede nieuwsvoorziening die betrouwbaar is en onafhankelijk. Je vindt ons op radio en televisie met het NOS Journaal, op NOS.nl, YouTube, Facebook en Twitter. Altijd. Overal. NOS.

► VOLG ONS HIER:
https://www.nos.nl | Instagram: https://www.instagram.com/nos/ | Twitter: https://twitter.com/NOS | Facebook: https://www.facebook.com/nos/

Download NOS voor iOS: http://apple.co/1JObNaK
Download NOS voor Android: http://bit.ly/2d4GJN7