Zo richt je jouw thuiskantoor op een slimme manier in*


Tegenwoordig kun je bij steeds meer beroepen thuiswerken. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je thuiswerplek goed wordt ingericht. Je zult regelmatig op een werkdag 8 uur doorbrengen in je thuiskantoor. Daarom is het van groot belang dat de plek ergonomisch wordt ingericht. Hierbij zijn de belangrijkste onderdelen een goed bureau en een goede bureaustoel. 

Bureau

Een goed bureau is belangrijk om de goede zithouding aan te kunnen nemen. Hierbij is de hoogte van het bureau natuurlijk belangrijk, maar niet iedereen heeft even lange benen en een even lang bovenlichaam. Daarom is het verstandig om te kiezen voor een bureau dat je kunt verstellen in hoogte, zodat je precies de juiste werkhouding kan aannemen. Nog beter voor je lichaam is als je regelmatig kunt afstemmen met staan. Daarom kan een zit-sta bureau een verstandig keuze zijn.

Zit-sta bureau

Een zit-sta bureau biedt verschillende voordelen. Zo is een zit-sta bureau beter voor je gezondheid. Langdurig zitten kan leiden tot verschillende gezondheidsproblemen, waaronder obesitas, rugpijn, verminderde bloedcirculatie en een verhoogd risico op chronische ziekten zoals diabetes en hartziekten. Een zit-sta bureau stelt je in staat om gedurende de dag af te wisselen tussen zitten en staan, wat kan helpen om deze risico’s te verminderen en jouw algemene gezondheid te verbeteren. 

Ook zorgt een zit-sta bureau voor een verbeterde productiviteit. Staand werken kan je energieniveau verhogen en de concentratie. Sommige mensen vinden het gemakkelijker om zich te concentreren en taken af te handelen wanneer ze staan, vooral na lange periodes van zitten. Daarom is het ook belangrijk om regelmatig af te wisselen. 

Een zit-sta bureau zorgt ook voor een beter ergonomie. Een zit-sta bureau kan worden aangepast aan jouw specifieke behoeften en voorkeuren, waardoor een betere ergonomische houding mogelijk is. Dit kan rugpijn verminderen, de belasting op de nek en schouders verminderen en het risico op blessures verminderen.

Ook zorgt een zit sta bureau voor meer flexibiliteit. Met een zit-sta bureau heb je de flexibiliteit om te kiezen tussen zitten en staan op basis van jouw comfort en behoeften op dat moment. Dit kan vooral handig zijn als je langere tijd achter jouw bureau werkt en af en toe een pauze wilt nemen van zitten.

Daarnaast heb je als je staand werkt een verhoogde calorieverbranding. Staand werken kan de calorieverbranding verhogen in vergelijking met zitten. Hoewel de verhoging niet enorm is, kan het toch helpen om bij te dragen aan een gezondere levensstijl.

Elektrisch zit-sta bureau E7/E7H van FlexiSpot

Het elektrische zit-sta bureau E7/E7H van FlexiSpot is een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een goed zit-sta bureau. Dit type bureau biedt je de mogelijkheid om eenvoudig te wisselen tussen zittend en staand werken, waardoor ze de hele dag door comfortabel en productief kunnen blijven.

Een van de belangrijkste voordelen van het E7/E7H bureau is de elektrische hoogteverstelling. Met een druk op de knop kun je de hoogte van het bureau aanpassen aan je behoeften en voorkeuren. Dit maakt het gemakkelijk om snel over te schakelen van een zittende naar een staande positie, waardoor je kan profiteren van de voordelen van beide houdingen gedurende de dag.

Daarnaast is het E7/E7H bureau ontworpen met ergonomie in gedachten. Het bureau kan worden aangepast aan de juiste hoogte, waardoor je een comfortabele werkhouding kunnen behouden en rug-, nek- en schouderklachten kunnen verminderen.

Het E7/E7H bureau is ook voorzien van een stevig en duurzaam ontwerp, waardoor het geschikt is voor intensief gebruik in verschillende werkomgevingen. Met een stabiele constructie en hoogwaardige materialen kan je jarenlang vooruit met dit bureau. Je kunt het bureau helemaal naar eigen wens samenstellen. Je kunt een zwart, wit of grijs frame kiezen. Daarna kan je kiezen van welk materiaal je het blad wil hebben. Je kunt kiezen uit: solid wood, bamboe, spaanplaat, HDF of MDF. Daarna kan je het kleur van je blad kiezen zodat het mooi past bij de rest van je werkplek. Ook kun je nog het formaat van je zit-sta bureau kiezen. De maten lopen zeer uiteen van 120 x 160 cm tot zelfs 200 x 80 cm. Zo heb je altijd een zit-sta bureau die precies bij jouw wensen aansluit. 

Al met al biedt het elektrische zit-sta bureau E7/E7H een uitstekende combinatie van comfort, functionaliteit en stijl, waardoor het een ideale keuze is voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige werkplek die aan hun individuele behoeften voldoet.

Daarnaast kun je ook makkelijk het kabelnet CMP027 erbij bestellen. Hiermee kun je makkelijk al je kabels wegwerpen waardoor je er niet achter kunt blijven hangen en je werkplek er altijd netjes opgeruimd uitziet. Het kabelnet kan 3 kg aan gewicht dragen en is daardoor ruim voldoende voor al je kabels. Ook is de installatie in 2 stappen makkelijk te regelen. 

Bureaustoel

Daarnaast is een goed bureaustoel natuurlijk ook erg belangrijk omdat het een directe invloed heeft op jouw comfort, gezondheid en productiviteit tijdens het werken. 

Een goede bureaustoel biedt ergonomische ondersteuning voor jouw rug, nek, schouders en armen. Dit helpt om spanning en vermoeidheid te verminderen en kan het risico op rug- en nekklachten verminderen die kunnen ontstaan door langdurig zitten.

Comfort is cruciaal voor langdurig zitten. Een goede bureaustoel heeft voldoende ondersteuning en een ergonomisch ontwerp dat zich aanpast aan de natuurlijke contouren van het lichaam, waardoor je comfortabel kunt zitten, zelfs tijdens lange werksessies.

Een goede bureaustoel is verstelbaar in hoogte, rugleuning, armleuningen en soms zelfs in zitdiepte. Deze verstelbaarheid maakt het mogelijk om de stoel aan te passen aan jouw lichaam en voorkeuren, waardoor je een optimale zithouding kunt behouden.

Langdurig zitten in een slechte houding kan leiden tot veel gezondheidsproblemen, waaronder rugpijn, nekpijn, spanning en zelfs circulatieproblemen. Een goede bureaustoel helpt deze problemen te voorkomen door de juiste ondersteuning en aanpassingsmogelijkheden te bieden.

Wanneer je comfortabel zit, kun je je beter concentreren op jouw taken en ben je over het algemeen productiever. Een goede bureaustoel draagt bij aan een comfortabele werkomgeving, wat kan leiden tot een verbeterde focus en prestaties.

Ergonomische stoel BS8 Pro van FlexiSpot

De Ergonomische bureaustoel BS8 Pro van FlexiSpot is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een comfortabele en ondersteunende stoel voor langdurig zitten. Met het ergonomische ontwerp en hoogwaardige constructie biedt deze stoel veel functies die zorgen voor een optimale zithouding en comfort tijdens lange werksessies.

Een van de kenmerken van de BS8 Pro is de verstelbaarheid. Deze stoel is voorzien van een verstelbare hoofdsteun, lendensteun en armleuningen, waardoor je de stoel kan aanpassen aan je eigen behoeften en voorkeuren. Dit maakt het mogelijk om een ergonomische zithouding te creëren, wat kan helpen bij het voorkomen van rug- en nekklachten die vaak voorkomen bij langdurig zitten.

Daarnaast is de BS8 Pro gemaakt van hoogwaardige materialen en een duurzame constructie. De stoel is voorzien van een stevig metalen frame en een dikke, comfortabele bekleding die bestand is tegen langdurig gebruik. Dit zorgt niet alleen voor een betrouwbare en duurzame stoel, maar ook voor een comfortabele zitervaring gedurende de hele dag.

Een ander voordeel van de BS8 Pro is het ademende mesh rugleuningontwerp, dat zorgt voor een goede luchtstroom en ventilatie tijdens het zitten. Dit helpt oververhitting en zweten te voorkomen, waardoor je jezelf frisser en comfortabeler zult voelen, zelfs tijdens lange werkdagen.

Al met al biedt de Ergonomische bureaustoel BS8 Pro van FlexiSpot een combinatie van comfort, functionaliteit en stijl die ideaal is voor wie op zoek is naar een hoogwaardige bureaustoel. Met zijn verstelbaarheid, duurzame constructie en ademende ontwerp is deze stoel een uitstekende keuze voor wie comfortabel en productief wil werken.

Lenteactie

Op dit moment heeft FlexiSpot ook een lenteactie lopen met tot wel 40% korting op verschillende kantoormeubelen. Als je van plan bent om nieuwe kantoormeubelen te kopen is het zeker de moeite waard om deze acties te bekijken.